Hvorfor burde du lave halskæder med dine børn?

0
1057
halskæder der ser meget hjemmelavede ud

Det kan være svært at finde på hyggelige aktiviteter med sine børn. Men hvis du har piger, har I helt sikkert en fælles interesse, som hedder smykker. Kvinder, piger, damer, og tøser elsker smykker. Smykker er noget vi piger er vokset op til at skulle elske, og det er derfor noget, som vi ikke kan få nok af. Dig og dine piger kunne derfor helt sikkert nemt bruge en dag på at lave flotte halskæder sammen.

I kan være kreative sammen

Når man selv skal lave sin egen halskæde, bruger man sin kreativitet. Det er utroligt sundt at være kreativ, og derudover kan børnene lære en masse om farvesammensætning og om at føre en plan ud i livet. I kunne f.eks. starte med at tegne skitser af, hvordan jeres halskæder skulle se ud, og derefter skal I så gøre planen til virkelighed. Det er sjovt og hyggeligt at lave sine egne smykker, og derudover er det fedt at lave nogle smykker, som man selv vil gå med efter, at de er færdige. Derudover kan det være at du eller dine børn, får lavet et helt fantastisk smykke, som I andre kan blive inspirerede af. Det handler om at være kreativ, og det handler derfor også om at turde tage chancer og prøve noget nyt. Nogle gange er det, man troede ville være vildt flot, slet ikke så flot, hvorimod det man troede ikke passede sammen, i virkeligheden ser forrygende ud.

Det er sjovt at lave noget selv

Dine børn vil elske at bruge en dag på sådan en sjov og kreativ aktivitet. Først og fremmest bruger I tid sammen som familie, og derudover får man lov til at fordybe sig i et projekt. Det er altid utroligt dejligt at kunne få lov til at udfolde sine kreative evner, og uanset om man er barn eller voksen, kan man lære meget af at være kreativ. Det er ret nemt at lave halskæder derhjemme, og derfor er der mange, som køber ind til dette. Men der er også mange andre smykke, som man kan lave hjemmefra. F.eks. er det også muligt at lave nogle smukke øreringe eller nogle flotte armbånd. Når man laver smykker, er der ikke nogens, der er bedre end de andres. Husk derfor altid at bakke op om hinanden, og fortæl derfor ikke, hvis du synes, at det skal gøre på en anden måde.

Andre kreative idéer

Det er utroligt hyggeligt at lave smykker specielt fordi, at man selv kan bruge dem. Men der findes også utroligt mange andre kreative ting, som I kan hygge jer med som familie. I kunne f.eks. øve jer i at male. Når man maler, er der utroligt mange tanker bag hvert penselstrøg, og det er derfor også interessant at se, hvilke motiver dine børn får frem. Kreative idéer er endvidere fantastiske gaver, og I kan derfor overraske bedsteforældrene med hjemmemalet billeder eller farvelagte kopper. Det er både utroligt hyggeligt for bedsteforældrene at få personlige gaver, og derudover er det sjovt for børnene at kunne se tilbage på de ting, som de lavede, da de var yngre.