5 gaver til outdoortypen

0
40
Outdoor

Dem der godt kan lide at være udenfor og dyrke naturen vil sige at der er en lang række oplagte gaver, som man kan give dem. Men der findes nogle gaver som er mere værdifulde end andre. I denne artikel får du et bud på fire gaver, som er essentielle for alle outdoortyper.

Et praktisk og budgetvenligt liggeunderlag

Inden du vælger hvilken gave du skal købe, er det en god idé at sætte en prisramme for gaven. Outdoorudstyr kan spænde vidt i prisklasser og nogle ting kræver lidt undersøgelse forinden. Derfor er det godt at sætte en grænse for, hvor meget du ønsker at bruge på gaven. En god ide til en lidt billigere gave kan være et liggeunderlag. Det er billigt, men absolut nødvendigt med et godt liggeunderlag.

Bålsted til tilberedning afmad

Når man er af sted på tur er det som regel over flere dage. Der kan være stor forskel på, hvor man vælger at overnatte og hvilke eventuelle faciliteter der måtte være i nærheden. Er man hardcore tager man turen langt ude i naturen, hvor der ikke er toiletter og køkken og her er det nødvendigt at have udstyr til bålsted og mad. Det ville blandt andet være oplagt med et sæt tandstål og en pande eller gryde. Ligeledes kan man også få et bålsted, som man kan lave selve bålet på, læs mere på baalsted.dk.

Et multitool til at redde dig

Det gode ved et multitool, er at den har så mange forskellige anordninger, som kan hjælpe dig i mange situationer. Der er både saks, kniv, proptrækker, oplukker og mange flere ting. Det hele er samlet i én, så på den måde får man faktisk flere gaver i én. Der kan ske meget når man er af sted på en tur, og derfor er det et absolut nødvendigt værktøj at have.

Et vandfilter til alle lejligheder

Når man er ude og vandre er det vigtigt at holde sig hydreret. Men der vil ikke altid være adgang til rent vand. Heldigvis er der opfundet flere løsninger til dette problem. Du kan få et sugerør med filter, som kan filtrere dit vand for bakterier. Det betyder at du eksempelvis ville kunne drikke ferskvand, uden at blive syg. Sugerøret fjerner 99% af alle bakterier og parasitter, så du trygt kan drikke vandet. Det er stadig bedst at koge vandet, hvis du har mulighed for det. Sugerøret kan bruges igen og igen og det er den perfekte gave til typen der rejser meget rundt.

Et kamera til at dokumentere de gode stunder

Det sidste forslag er knapt så essentielt, men stadig en god gave at give. Det er et kamera man kan tage med sig, når man gerne vil tage billeder på sin tur. Der er altid risiko for lidt regn, fugt og stød og her er det godt med et kamera, der kan tåle lidt af hvert. Der kan tages gode billeder af naturen, men selvfølgelig også mere personlige billeder, hvis man er flere med. Gaven ligger i den dyrere ende, men den er til gengæld også meget populær.