Ordentligt beklædning sikrer dig en god telttur

0
2252
Telttur i naturen

Duften af røgen fra bålet hænger i luften, og bålet varmer kroppen, mens mørket falder på. Når de sidste gløder fra bålet går ud, kryber du ned i soveposen og falder i søvn. Sådan en telttur kan noget helt specielt. Der er både mulighed for at komme ud i naturen og koble fra, og samtidig giver teltturen anledning til at undersøge nye områder. På sådan en telttur skal udstyret være i orden. Man skal både have noget godt varmt tøj, en god sovepose og et godt telt, så man ikke ligger og fryser om natten.

Uldbeklædning til alle årets rejser

På en telttur er det godt at have noget varmt tøj med i en god kvalitet. Aclima tøj er uldbeklædning, som ikke bare holder dig varm, men som også har øje for detaljen. Skal man på telttur rundt omkring i Danmark eller generelt rundt i Norden, kan det blive en kold fornøjelse om natten. Temperaturen falder hurtigt om natten, og derfor er det godt at have noget godt varmt tøj med, så man får den mest optimale nattesøvn.

Desuden er tøjet fra aclima meget praktisk og kan kombineres på mange forskellige måder. Kombinationen af tøjet gør, at det kan bruges året rundt. Samtidig er tøjet holdt i en nordisk stil, der både er flot og moderne. Uanset hvor i verden teltturen går hen, er det en god ide at have styr på tøjet. Det er desuden også en fordel, at tøjet kan kombineres på forskellige måder, så man kan nøjes med at have få sæt tøj med, så det ikke fylder i rejsetasken.

Den helt rigtige destination

Det er ikke nok med at udstyret er i orden. Når alt grejet er fundet frem og bare venter på at blive luftet i den fri natur, handler det om at finde den helt rigtige destination for teltturen. Det kan dog være svært at finde ud af, hvor man skal rejse hen. Her er det vigtigt, at man gør op med sig selv eller dem man rejser med, hvad man gerne vil på rejsen.

Hvis man gerne bare vil ud i naturen og campere, kan en tur rundt i Norden være et godt forslag. Der findes mange flotte steder rundt i Skandinavien, som man måske ikke har oplevet endnu. For at nævne nogle stykker kan både troldeskoven nær Tisvilde Hegn her i Danmark og Gammelsætra i Grøvudalen i Norge være nogle glimrende eksempler på flot natur i Skandinavien.

Det kan også være, at man gerne vil ud og opleve den storslåede natur udenfor Skandinavien. Ikke nok med at man kan komme ud og opleve en helt anden natur, så kan man også komme ud og møde en helt anden kultur. Hvis man godt kan lide at være aktiv, kunne turen passende gå til Nepal, hvor der er mulighed for at se den flotte natur på trekking på Mount Everest. På sådan en tur er tøj fra aclima ideelt at have med, da det er praktisk, og man derfor slipper for at have mange sæt tøj med på turen.