Sådan laver du et hobbybaseret event

0
1197
Man kigger på folder til et event

Skal jeres gruppe rystes sammen eller fejre noget? Så kan I gøre det med events.

Aktive events med et specielt tema egner sig godt til kollega-gruppen, der skal rystes sammen. Når man får en anderledes opgave, der kun kan løses i fællesskab, bliver man nødt til at samarbejde. Samarbejde giver sammenhold. Og når kollegerne kan samarbejde til et event, kan de også gøre det i hverdagen.

Brug et bureau

Det er et utroligt stort arbejde selv at arrangere events. Brug derfor gerne et bureau. Professionelle i branchen har erfaring med at arrangere forskellige events. De kan levere en samlet pakke, der vil overraske jer.

Med et bureau bliver det nemmere. Der er andre, der tager sig af planlægningen og forberedelserne. Der vil ikke være meget mere arbejde i det end at fortælle bureauet, hvad I ønsker.

Det vil også være mere spændende for alle, hvis eventet arrangeres af et bureau. Er du den, der skal planlægge eventet, så vil det ikke være sjovt for dig. Du kender jo alle elementerne. Men får du andre til at arrangere, kan du bede dem om at overraske dig.

Mange muligheder

Der er mange muligheder, når det kommer til events. I kan stort set vælge, hvad der vil passe godt til jer.

Skal det handle om at løse en gåde, er der escape rooms og mordmysterier. Vil I gerne holde en temafest, kan det fx være med et gangster- eller vikingetema. Det kan foregå indendørs eller udendørs. Det kan være et roligt mysterium, der skal løses. Eller det kan være en vild tur på vandet eller overlevelsesøvelser i naturen.

Du skal bare overveje, hvad der vil passe til jeres gruppe. Nogle gange giver det sig selv. Er der en hobby, der er dominerende i gruppen, så giver den temaet.

En uforglemmelig dag

Du kan sørge for en helt uforglemmelig dag, hvis du hyrer et eventbureau til dit event. Er det dine ansatte, der har fortjent lidt forkælelse, så kan de i den grad få det. Events giver underholdning, spænding, glæde og masser af minder.

Events leverer altid en unik og anderledes oplevelse. De færreste har prøvet noget lignende før. Når en fest eller et arrangement holder sig konsekvent til et tema, er det helt specielt. Det giver deltagerne en følelse af at befinde sig i fx vikingetiden eller et faktisk mordmysterium.

Skal der lidt støtte til hukommelsen, kan du sørge for, at der er en fotograf til stede. Så kan eventet blive dokumenteret med fotos. Alle i gruppen kan bagefter få billeder, og I kan snakke om, hvor sjovt det var.

Bestil i dag

Overvejer du et event til dine ansatte, kolleger eller din klub, så book i dag. Der kan være lang ventetid, fordi det er sådan en speciel oplevelse. Sørg derfor for at planlægge i god tid. Hvad med at tænke på julefrokosten?

Når du er ude i god tid, kan der også være tid til at glæde sig. Du kan finde på en sjov måde at invitere på. Og så kan I have noget at se frem til og snakke om i gruppen.