Opgrader dit høreapparat, hvis din høreskade forhindrer dig i at dyrke din hobby

0
1467
Person spiller guitar som hobby

Når man bruger tid på sin hobby, er det fordi man endelig laver det man elsker. En hobby er alt lige fra sport, hygge i stalden med sin hest, læse en god bog, sy, strikke eller hækle, gå i værkstedet og save i en pind – uden formål. Man dyrker en hobby fordi det giver ro i sindet. Alt det man gør i fritiden efter skole og arbejde, er som regel tilknyttet sin hobbyinteresse. Når man dyrker sin hobby, bliver man stresset af efter en travl og vild hverdag. Selv unge mennesker har godt af og behov for at have en hobby.

Selvom man har nedsatte evner, kan man stadig have en hobby

Nogle sidder i kørestol, nogle går med krykker for evigt, nogle døjer med den ene arm ikke virker rigtigt, ryggen er øm og irriteret eller ørene ikke kan høre ordentligt. Selvom man har nogle skavanker, kan man sagtens finde noget man kan lave. En hobby skal være noget man elsker at gøre. Hvis man elsker gode lange gåture, en tur i svømmehallen eller noget helt tredje så skal man gøre det fordi man kan lide det. Man kan sagtens involvere sig med andre mennesker, selvom man har nogle problemer med kroppen og dens funktioner. Det er vigtigt at socialisere sig, og hvis man er genert, bør man gøre det med nogle der er på lige fod som en selv. Herved styrker man sit netværk og sine sociale forhold.

Hvis din høreskade forhindrer dig i at dyrke din hobby, burde du opgradere dit høreapparat

Hvis du i forvejen anvender høreapparat, kender du med garanti nogle af de generende støj- og lydniveauer der kan påvirke høreapparatet. Hvis dette er dit tilfælde, bør du opgradere dit høreapparat til Unitron høreapparater. Med Unitron høreapparater får du lige pludselig flere muligheder. Du kan sætte en mikrofon via en clips på din samtalepartner. Herved opnår du en stor effekt i en almindelig samtale hvor der er meget støj i baggrunden. Det vil sige, i alle offentlige rum, får du nu mulighed for at have en god samtale med dem du er sammen med. Endvidere får du med Unitron høreapparater mulighed for at streame lyd direkte fra dit fjernsyn, din computer, tablets eller smartphone. Dette kobles nemt og enkelt til i samarbejde med dine enheders bluetooth funktion.

Få livskvaliteten tilbage med Unitron høreapparater

Hvis man ikke er god til at høre hvad folk siger, får man ikke den optimale effekt af sine øre. Derved kan man blive ked af det og frustreret. Dette er heldigvis uden grund. Hvis man døjer med sin hørelse, bør man opsøge en ørelæge. En ørelæge kan hjælpe dig med det rette høreapparat. De hjælper med anskaffelse, opsætning og påsætning så det passer til dig og dine øre. Når du igen kan høre noget, får du din livskvalitet tilbage. Du får igen muligheden for at opleve fuglenes fløjten, børnenes grin i haven, vandets brusene ved stranden og alle andre fantastiske lyde denne verden byder på. Anvend høreapparat og få livsglæden tilbage.