Når tasker og tøj bliver til en hobby

0
1491
kvinde kigger på tøj i butik

Designertasker ligger i den dyre ende af skalaen, og derfor kan et sådant taskekøb betegnes lidt som en investering, som senere bliver til en hobby. Mulberry er britisk luksusmærke, der indikerer en særlig livsstil. Her finder du både tasker, punge og accessoires i mange forskellige kollektioner. Hvis du vil vide endnu mere om Mulberrys luksuriøse sortiment, kan du læse mere nedenfor.

Historien om Mulberry kort fortalt 

Mulberry er et britisk brand, der blev etableret i 1971 af Roger Saul. Når du investerer i en taske, investerer du ikke bare i mærket. Du får både høj kvalitet, der holder i mange år – hvilket i sidste ende kan blive en hobby. Derudover kan du vælge mellem forskellige kollektioner, hvor især den klassiske stilart bliver produceret i stor stil. Derudover er kollektionerne minimalistiske og feminine på en elegant måde uden at være for meget. Køber du en Mulberry taske, pung eller andet, er du ikke i tvivl om, at du bærer rundt på et godt stykke håndværk.

Det er tydeligt at mærke den britiske ånd i taskernes designs. De helt klassiske tasker er nemlig inspireret af postkasser i en retro stil. Det enkle look kombineret med den britiske stil udgør altså et helt særligt udtryk, de færreste kan undlade at falde for. De forskellige modeller bærer alle på et unikt design, så der er lidt for enhver smag og med mulighed for at købe flere med tiden.

Et klassisk mærke

Mulberry har siden fået ny chefdesigner, der blandt andet har tilført kollektionerne flere farver. Hans navn er Johnny Coca. De nye designs bærer dog stadig det helt klassiske look, som mulberry repræsenterer. De mange forskellige farver og tekstiler skaber lidt fornyelse i sortimentet, så du kan finde lige præcis den taske, der passer til dig. Derudover er nogle af taskerne blevet større, så der er mere plads til bærbaren og andre uundværlige ting.

Taskerne fås i mange forskellige modeller. Du kan blandt andet købe clutches, skuldertasker og Pouches. Mulberry går særligt op i, at taskerne skal matche de forskellige kundetypers behov, således de ikke går på kompromis med modellerne. Hvis du er mest interesseret i de nyeste tasker, kan du tjekke den nyeste sæson – AW2019.

Formålet med de forskellige sæsoner er netop at nyfortolke på de designs og modeller, der allerede findes fra de tidligere sæsoner. På den måde bliver der hele tiden skabt nogle unikke udtryk, men uden du er i tvivl om, at det er Mulberry, der står bag.

Priser

Det er klart, at eftersom Mulberry er et eftertragtet mærke, der særligt har fokus på høj kvalitet, ligger priserne også derefter. Hvis du vil starte stille og lidt billigere ud, kan du for eksempel overveje en clutch. Den ligger typisk til lidt over 4.000 kr. og er således én af de tasker, der er billigst i sortimentet. Du kan også vælge en pung, der ligger fra 2.000 kroner og opefter. Hvis du gerne vil investere i en af de større og klassiske tasker, kan du forvente en pris fra 8.600 kroner. Det kan nemlig hurtigt blive farligt, når du først har investeret i din første taske.