Sådan laver du dit eget sengebord

0
38
sengebord

Tilfredsheden ved selv at lave sine møbler er stor. Det gælder også, hvis du kan lave dit eget sengebord, og det er faktisk ikke så svært, som man ellers skulle tro.

Sengebord

Står du og mangler et sted, hvor du kan ligge din aftenlæsning og måske dine briller, så du altid ved, hvor tingene er, så er det måske en god ide, at lave dit eget sengebord. Ovenikøbet kan du måske lave det, så der er plads til den lampe, du skal bruge til at kunne læse i din bog.

Brug en båndsliber

Det er en rigtigt god ide at anskaffe dig en båndsliber, når du skal lave dit eget sengebord. En båndsliber er en super kraftig og meget effektiv slibemaskine, som kan bruges til alt slags træ. Sandpapiret er monteret på nogle tromler, der kører rundt og dermed kan der slibes. Det går bare super hurtigt og bliver rigtig flot slibning, når du bruger en båndsliber. Det kan du læse meget mere om på https://baandsliber.dk.

Mange muligheder

Der er rigtig mange muligheder for dig, der gerne vil bygge dig eget sengebord. Og det er muligt at gøre det forholdsvist billigt. Skal de være helt simpelt er det en mulighed blot at lave en træplade, der så evt. kan monteres på væggen i den perfekte højde eller måske hænge på en eller anden måde. Eller du kan anskaffe dig en trækasse, og måske male eller slibe den med din båndsliber, og få den monteret det sted, hvor du mangler dit natbord.

Brug bøger eller magasiner

Det er super meget op i tiden. At bruge bøger i praktiske funktioner. Det kan du også som sengebord. Altså samle en bunke af bøger, eller måske magasiner, som du have de ting, du evt. får brug for om natten stående på. Gir et cool look, og er jo let at lave.

Måske en bænk

Løsningen på din sengebord udfordring kunne også være t benytte en lille bænk, så du kan stille tæt op ad din seng. Det kan gøre super dekorativ med en plante, et par bøger og så de ting, som ellers er på dit natbord. En ide er at finde en gammel bænk på et loppemarked, og få den slebet med din båndsliber. Det kan kun blive pænt og er en god løsning.

Brug en skammel

Løsningen til dit sengebord kan også være en skammel. Igen er der mulighed for at gå på loppemarked eller i en secondhand butik og finde en skammel, som du så kan male eller slibe med din båndsliber og have stående som natbord. Billig løsning, der dog også kan få et cool look.

Find mursten og rustikke materialer

Skal det være rigtigt rustikt, kan løsningen være at stable enten mursten eller måske nogle betonklodser, som du kan bruge til formålet. Dermed får du, på en let måde, et look, der matcher en storby og så fungerer det bare rigtigt praktisk. Generelt er der rigtig mange gode muligheder for dig, der vil lave dit eget sengebord.