De bedste byer i Spanien

0
2197
Barcelona

At udvælge de bedste byer at rejse til i Spanien er noget nær umuligt. Alligevel er der et par stykker der stikker ud af den ene eller anden grund. Det er dem der vil blive præsenteret her i vilkårlig rækkefølge.

Det er nemt at få flybilletter til Spanien og det vil også være muligt at lave en flyrejse, hvor du rejser fra den ene by til den anden hvis du ikke vælger at tage bilen eller blive i et område. Du kan også søge efter afbudsrejser til Spanien.

Madrid

Er Spaniens hovedstad og bosted for millioner af mennesker med dens centrale placering i midten af landet. Byen har de sidste 500 år spillet en central rolle i Europa og er selv i dag en af Europas mest indflydelsesrige byer. De fodboldinteresseret vil vide at det er her Real Madrid holder til.

Barcelona

Den catalonske hovedstad og hjemsted for endnu et stort fodboldhold. Men uanset om man er interesseret i fodbold eller ej er det en by der er værd at besøge med dens smukke strande. Unikke bydele, smukke katedraler og spændende klostre i nærområdet.  Du kan rolig bestille en flybillet til Spanien og til Barcelona i særdeleshed.

Sevilla

Er en sand guldgruppe af historie. Byen har skiftevis været i de kristne eller de mauriske hænder og det ses. Der er et pragtfuldt maurisk palads, Alcazar. Det er teknisk set verdens største katedral og det siges at det er her Colombus er begravet og Placa de Espania er pragtfuld, ligesom den smukke have den ligger i.

Der er varmt i Sevilla ofte over 35 grader om sommeren så det anbefales at bestille flybilletter til Spanien og Sevilla i særdeleshed uden for sommeren.

Området omkring Sevilla skal man ikke lade sig snyde for. Den lille lokale by Ronda der ligger langs en bjergkam er så afgjort en tur værd. Det er også hjemsted for noget af verdens bedste olivenolie. Ronda har i øvrigt verdens første tyrefægtningsarena.

Setenil de las Bodegas

En lille unik bjergby i Andalusien ikke langt fra Sevilla og så afgjort et besøg værd. Byen ligger på hver sin side af en lang slugt og hugget ind i bjergvæggen. Det anbefales ikke at køre på de stejle og meget smalle veje inde i byen, men derimod at stille bilen og gå. Byen er lille men absolut et besøg værd.

Zaragoza

Anses for en af de smukkeste spanske byer og har så mange bygninger og monumenter at ingen anden by kan hamle op med den. Lige fra byens historiske katedral, Catedral-basilica de Nuestra Senora del Pilar til det gamle romerske teater. Er du kunstinteresseret er det en by der er absolut et besøg værd.

Santiago de Compostela

En anden lille by i Spanien men afgjort et besøg værd. Byen har været målet for millioner af pilgrimme i århundrede. Også kendt som Jacobsvejen. Det er byens katedral der er byens mest kendte seværdighed men den gamle bydel er et besøg værd og en del af UNESCO’s liste over bevaringsværdige områder.