Udsmyk selv dine keyhangers

0
1148
Keyhanger

Næsten alle mennesker bruger nøgler dagligt. Vi bruger dem til vores hjem, biler, cykler, fitnessskabe og så videre. Det er vigtigt, at de ikke bliver væk. Men hvordan passer man bedst på dem? Der findes mange forskellige muligheder for at passe på sine nøgler. Men hvilken er den bedste? Det kommer an på, hvad man skal bruge sine nøgler til. Hvilke behov man har og hvor mange nøgler man til dagligt bærer rundt på. Det kan også være, at man har en masse overskydende nøgler, som man ikke vil smide væk, og derfor ønsker en løsning til.

I denne artikel finder du gode grunde til at vælge en keyhanger, og hvordan og hvorfor du selv kan udsmykke dine keyhangers.

Udsmyk dine keyhangers, udsmyk dine medarbejdere

En keyhanger er en snor, hvori dine nøgler kan hænge. Det er et rigtig godt redskab til at holde styr på dine nøgler. Du kan hægte den på dine bukser, så den ikke falder af og bliver væk. På den måde sikrer du dig ikke at miste dine nøgler. Og som bekendt, så er det vigtigt ikke at miste sine nøgler. Specielt hvis det er nogle nøgler til din arbejdsplads eller et bestemt rum på din arbejdsplads med nogle værdifulde genstande derinde. Så sikrer I jer også mod, at folk frit kan komme ind med de tabte nøgler og stjæle de værdifulde genstande, der er derinde.

Med dine helt egne keyhangers, som du selv har udsmykket, så har du også en unik mulighed for at give dine medarbejdere dit firmas symbol. Så kan andre se, at de repræsenterer firmaet. På den måde kan I også skabe omtale. Omtale er mere business, og derfor tjener I også flere penge. Du kan også lade dine medarbejdere udsmykke dem på egen hånd, så de kan få den keyhanger, som de allerhelst vil have. Du kan også lave en konkurrence, hvor de selv skal udsmykke en keyhanger på den måde, som de selv synes repræsenterer firmaet bedst. Spørg dem: Hvad symboliserer vores firma? Hvilke værdier står vi for? Hvad vil vi godt have at folk skal se udadtil?

Det er også en god måde at udforske nogle sider af sig selv, som man måske ellers ikke ville have udforsket.

Udforsk dine kreative sider

Ved at lave dine egne keyhangers, så kan du udforske og arbejde med din kreative side. Det kræver tankekraft og ideer at skabe. Hvis du selv skal lave dine egne keyhangers, så skal du i kontakt med denne side af dig selv. Det er bare et plus, at du kommer til at udforske, hvor kreativ du kan være når du stiller dig selv denne udfordring. Du kan bestille dine keyhangers uden tryk online. Du kan få fat i keyhangers uden tryk relativt hurtigt. Der er flere firmaer online, der bryster sig med at kunne levere fra dag til dag. Men som altid, hvis man har specielle ønsker, så skal man regne mere tid til leveringen. Det tager dog højst et par dage. Når du har bestemt dig for, hvordan de skal se ud, så laver de dem og sender dem din vej.

Så kom i gang med at udforske din kreative side. Det koster ikke penge at bruge hjernen, kun tid. Den tid må du så se om du har.

Keyhangers uden tryk

Der fines keyhangers med og uden tryk. Hvis du vil have med tryk, så kan du også bare bestille det online. Men hvis du selv vil udsmykke dem, så skal du bestille dem uden tryk. På den måde så kan du nemlig udforske din kreative sider. Og skabe nogle keyhangers, som er lige i din smag eller tanker.

På arbejdet kan du introducere nogle sjove lege, hvor folk selv kan udsmykke deres keyhangers. I kan stemme om de bedste og give gaver til vinderne. Det er en god måde at skabe sammenhold på. Men samtidigt også sørge for lidt sund konkurrence i firmaet. Et firma skal jo kunne konkurrere på markedet, så derfor skal det også kunne konkurrere på jobbet.

Selvom man vil have dem uden tryk, så kan man vælge, hvordan de ellers skal fungere. Man kan vælge mellem forskellige måder at sætte nøglerne på. Den mest populære og almindelige er en jernkrog, som man kan lukke om hullet i nøglen. Så hvis du mangler en keyhanger eller keyhangers til arbejdet, så bestil dem online i dag. Alle skal bruge nøgler. Eller næsten alle. Og hvis du ikke har lyst til at miste dine nøgler, så skal du vis til at bestille en keyhanger. Når du er i gang, så kan du lige så godt også selv udsmykke den og udforske dine kreative sider. Så får du også brugt dine kognitive evner og skærpet dem. Det er vigtigt at holde sin hjerne i gang, så man ikke bliver dum.