Pop up telt med på campingturen

0
1364
nyder morgenkaffen på teltturn

Campingture er meget mere end overfyldte campingpladser fyldt med skrigende børn og en evig lugt af grillmad, der hænger i luften selv tidligt om formiddagen. Mange er begyndt selv at tage bilen og køre ud i Danmark eller resten af Skandinavien, for at sove i det fri under næsten åben himmel. Alt der skal til er en lille bil og et telt stor nok til alle, der skal med.

Sov i den smukke natur

I Danmark har vi massevis af smukke skove og et overraskende varieret landskab. Der er dog ikke langt fra en by til den næste, og derfor tager flere og flere afsted til f.eks. Norge og Sverige, hvor der er store områder af ubeboet og uforstyrret natur. Nyd køreturen gennem skove og bjerge og find et sted med smuk udsigt ud over fjelde eller dale, langt væk fra de overbefolkede campingpladser. Naturen er skøn og smuk at sove i og stilheden noget så befriende.

Nemme pop up telte

Førhen var det lidt af en opgave at tage på eventyr i det fri, da bare det at slå telt op kunne være en timelang affære. Men i dag findes der smarte pop up telte, der slår sig selv ud på et øjeblik og dermed gør det supernemt at tage på en hurtig og impromptu campingtur. Pop up telte koster kun et par hundrede kroner, og findes i mange forskellige størrelser. Teltet smides blot i bagagerummet sammen med liggeunderlag, pude og sovepose og du er klar til camping!

Den gammeldags facon

Er du lidt mere til de gode gamle telte med stænger og pløkker, findes de da heldigvis også endnu. Processen er lidt længere, men til gengæld kan du hygge dig sammen med din campingpartner om at få teltet sat op og nyde en lidt mere permanent campingplads for en tid. Husk det kan være en rigtig god ide at have noget med til at sidde på, når man gerne vil nyde stjernehimlen om aftenen og snakke hele natten.

Camping er hyggeligt

Dem, der endnu ikke har prøvet at være på camping, har noget at se frem til. Den eneste forudsætning for en god tur, ud over at man husker sit pop up telt selvfølgelig, er at man går til opgaven med hovedet slået over på eventyr. Det kræver lidt mere arbejde end ren afslapning ved en pool på Mallorca, men så længe man hygger sig med det og tager tingene lidt som det kommer, så er camping en helt fantastisk og hyggelig måde at være sammen på.